Openingsfeest, eerste paal, productpresentatie?
Archeventure!

Productpresentaties

Nederlandse DesignprijzenArcheventure organiseert openingsfeesten en manifestaties op het gebied van vormgeving, maar wij verrichten ook B2B-activiteiten.

Archeventure vormt een schakel tussen het bedrijfsleven en vormgevers. Bedrijven voorzien vormgevers zoals (interieur-) architecten, industrieel en grafisch ontwerpers regelmatig van technische informatie en collectieoverzichten. Met het grote aanbod van productinformatie op de markt wordt het steeds belangrijker deze informatie zodanig te presenteren dat vormgevers zich erdoor weten aangesproken. Techniek en kwaliteit zijn al lang niet meer de enige argumenten waarop een vormgever zijn keuze baseert. Overwegingen als ‘heeft een bedrijf zicht op trends in vormgeving’ en ‘begrijpt een bedrijf mijn vak’ wegen daarom steeds zwaarder bij de keuze voor een bepaald bedrijf en product. Archeventure spreekt de taal van zowel industrie als vormgevers en bedenkt op vormgevers toegesneden communicatieconcepten en voert deze uit. Dit kan een eenmalig evenement of communicatieproduct betekenen, maar ook het bedenken van een communicatiestrategie voor langere termijn.
Omgekeerd komen vormgevers bij Archeventure om in contact te kunnen treden met het bedrijfsleven, bijvoorbeeld voor het verkrijgen van sponsoring. Archeventure stelt dan sponsor- documenten samen en bemiddelt en begeleidt de communicatie tussen beide partijen.

Dankzij jarenlange ervaring kan Archeventure zich snel inleven en creatieve, resultaatgerichte oplossingen bedenken.

© 2009 - 2014 | Productpresentatie in goede handen bij Archeventure