Openingsfeest, eerste paal, productpresentatie?
Archeventure!

Uw openingsfeest is in goede handen bij Archeventure

Bent u op zoek naar een unieke opening voor uw gebouw? Dan bent u bij Archeventure aan het juiste adres! De realisatie van een nieuw gebouw is een gecompliceerd proces; het resultaat verdient een uniek openingsfeest. De organisatie daarvan hoeft gelukkig niet gecompliceerd te zijn: dat regelt Archeventure namelijk, van begin tot eind.

Uniek evenement

Publiek bekijkt performance ‘de laatste zeepbel’Tinda van Smoorenburg en haar team produceren in overleg met u, bijzondere, unieke openingsacts. Uw doelstelling en de functie en specifieke kwaliteiten van het gebouw en zijn (toekomstige) gebruikers zijn daarbij ons uitgangspunt. Zo heeft een school een andere dynamiek dan een zorginstelling, een winkelcomplex of een stationshal. Wij spelen hierop in en creëren een openingsevenement dat uiteen kan lopen van een ‘5 minuten-moment’ tot een openingsmanifestatie van enkele dagen. Hierbij kunnen u en uw gebruikers toeschouwer zijn of deelnemer, hoofdrolspeler, gastheer of zelfs gast.
Muziek, dans, theater, film & video zijn disciplines die wij graag inzetten om het gebouw tot leven te brengen.
De opening die ontstaat uit uw wensen en onze ideeën en expertise is nergens anders te zien of te horen. Een unieke opening voor een uniek gebouw en een bijzondere ervaring voor wie erbij is!

Organisatie van begin tot eind

Bij de opening van uw gebouw levert Archeventure niet alleen een unieke openingsperformance, we doen veel meer. Wij kunnen de gehele organisatie voor u in handen nemen inclusief voor- en natraject (uitnodigingen, persmateriaal, catering, dankbrief). Wij produceren het draaiboek en hebben daarbij aandacht voor de belangrijke (pers-) momenten (dé opening door een belangrijk persoon) en goede catering.
Verder kunnen wij workshops en lezingen rondom het gebouw regelen, publicaties verzorgen, een gedegen PR-traject op poten zetten en dit begeleiden of zelf uitvoeren.
Archeventure werkt samen met muzikanten, theatermakers, kostuumontwerpers, filmers, decorbouwers, lichtontwerpers, vormgevers en cateraars, waarbij wij bij elk project zoeken naar de passende mix van professionals.

Werkwijze

Onze aanpak begint bij een gesprek met de opdrachtgever en het bekijken van de specifieke kwaliteiten van het gebouw. Hoe is het ontworpen, wat zijn de functies, voor wie is het gemaakt en wat wil de klant daarvan laten zien in de opening. Na inventarisatie van de uitgangspunten doen we een voorstel plus offerte. In een vervolggesprek verfijnen wij het voorstel zodat het uiteindelijk precies op maat is. Vervolgens zorgen wij voor de uitvoering van begin tot eind.
Wij kunnen uw opening naar gelang de schaalgrootte organiseren in een tijdsbestek van tussen enkele dagen en weken.

© 2009 - 2014 | Openingsfeest in goede handen bij Archeventure