Openingsfeest, eerste paal, productpresentatie?
Archeventure!

Meer activiteiten van Archeventure

Openingsmoment Building ScenesArcheventure ontwikkelt sinds 1996 communicatietrajecten op het gebied van design en architectuur. Wij organiseren openingsfeesten voor (nieuwe) gebouwen, evenementen rondom het startschot van een bouwproces, kunstmanifestaties & productpresentaties.

Startschot voor nieuwbouw of renovatie

Afspraken met opdrachtgevers, aannemer en architecten zijn rond. De contracten zijn getekend, tekeningen goedgekeurd & tijdsplanning gemaakt. Een nieuwe en spannende periode vangt aan. Het gebouw is eindelijk in de maak. Een heuglijk feit! Het uitgelezen moment om de aandacht van toekomstige kopers of huurders te trekken, te zorgen voor publiciteit in de pers, of het leed voor de omgeving wat te verzachten. Wilt u dit op een originele wijze aanpakken? Wij organiseren een startschot naar wens voor u: theatraal, luidruchtig, spectaculair of klein en fijn!

Kunstmanifestaties

Bij kunstmanifestatie zijn vaak vele partijen betrokken. Archeventure bemiddelt tussen alle betrokkenen (kunstenaars, opdrachtgevers, sponsors, pers, locaties en betrokken instanties). Archeventure werkt mee aan het bedenken van het concept of zorgt dat een reeds bedacht concept uitgevoerd wordt. Een strakke organisatie is voorwaarde voor het succes van een uniek evenement. Dit resulteert in een geoliede uitvoering van de kunstmanifestatie waarin alle onderdelen goed tot hun recht komen!

© Archeventure 2009 - 2014 | Evenement in goede handen bij Archeventure